Vælg tid

Vælg lokaler
Titel Beskrivelse
Projektrummet

Projektrummet er et af KraftWerkets mindre lokaler, Det ligger i stuen ved siden af personalekontoret, Der er en gang man skal have adgang til for at kunne komme ind i rummet.Husk at få tilføjet den til din bipperbrik, hvis du ønsker at booke lokalet. Der er plads til 8 siddende personer i lokalet.

Tomrummet

Tomrummet er et af KraftWerkets mindre rum, men er altid godt til at afholde møder, tegne eller lignende. Lige for tiden bruges tomrummet til Werkmøder, undervisning, møder og et kæmpe mangabibliotek med tegneserier fra gulv til loft. Der er 'fri leg' på væggene i tomrummet, så hvis du har lyst til at tegne eller male, så er væggene her det perfekte sted. OBS! Tomrummet er gennemgangsrum til Studiet og brandtrappen.

Plenum

Plenum er KraftWerkets store forsamlingsrum midt i huset. Det er her de fleste større møder holdes. Plenum bruges til folkekøkken, Som spisested for tournerende bands, til brætspil, projektarbejde og mm. Der er hjul på alle møblerne, og kan stilles borde og stole op efter behov. I Plenum er der fastmonteret en projektor i loftet som er til fri afbenyttelse. Plads til ca. 50 personer. OBS! Plenum er et gennemgangslokale til Tekøkkenet og Køkkenet
StorKøkkenet

Dette er KraftWerkets store køkken, til at lave mad til større arrangementer. Det er her der bliver lavet folkekøkken til over 150 mennesker hver tirsdag, og mad til alle de besøgende musikere i underWerket. Skal du lave mad til et større crew af frivillige ifb. med din event? er det en god ide at booke køkkenet.Køkkenet skal bookes 2 dage i forvejen
Underwerket


Vil du gerne afholde en event eller koncert på kraftWerket, kan du booke eventrummet og spillestedet: "UnderWerket"I dagtimerne kan lokalerne bookes til leg med lys og lyd, men også danne ramme for dansetræning, produktionsøvere, filmvisninger, møder etc.

Der er plads til 85 stående i underWerket. Alt drift af spillestedet er frivilligt, og man står selv for alt afvikling og frivilllige til bar, dør og teknik, selvfølgelig med hjælp fra KraftWerkets personale den første gang,

UnderWerket gennemgår event bookinger til Husets Werkmøde, du kan finde datoerne i kalender oversigten . Alle events skal være offentligt tilgængelig, så du ikke kan holde privatfest.

Du kan kontakte underwerket på info@kraftwerket.dk. ellers spørge i gruppen UnderWerket intern på facebook.

Reaktoren

Kan ikke bookes online!

Rummet er et mix af kreative unge der deler bordpladser og laver alt fra special fx til events Måske er der plads til dig? - Du bliver en del af dette fællesskab i fællesskabet ved at komme forbi et Werkmøde og fortælle om dit projekt.
Video/medie

KraftWerket har en MediePC du kan booke til videoredigering og andet.

Der er installeret Adobe Creative cloud på maskinen. Og du kan derfor benytte Photoshop, illustrator, Premier og alle de andre CC applikationer.

MediePcen står i TVUPS redigeringsrum, så du deler lokalet med dem. Hvis du gerne vil have adgang til computeren, så skriv lige en mail til info@kraftwerket.dk, så sender vi et password til dig.
Debatmobilen


Debatmobilen er KraftWerkets Christiania-cykel, som vi gerne ser være en del af dit ungdomskulturevent, den udlånes ikke til private, ikke offentlige og kommercielle arrangementer Det koster 500 kr. pr dag. som går til administration og vedligeholdelse. + det honorar som aftales med cyklens tekniker og DJ Magnus Hansen.
Studiet

For at have adgang til studiet, kan du være med i Studiets forening. Men du kan også booke studiet til projekter af kortere varighed. Er du medlem af studiet får du oprettet en bruger til bookingsystemet, når du melder dig ind i foreningen.

det koster 600 kr. for 3 måneder at være med i foreningen. Vil du gerne vil være medlem? Meld dig ind i gruppen på facebook: https://www.facebook.com/groups/KWstudie/ hvis du ikke er på facebook, kan du kontakte studieforeningen@kraftwerket.dk Studiet skal bookes 3 dage i forvejen!